Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
    Искам да ви кажа колко ми е зле легнах си в 5 сутринта и станах в 8:30 и много ми се спи.....и ми е едно гадно такова...ужасссс ((
    Споко. В събота си легнах някъде към 5:30. Станах в 6:30. После дремнах още малко от 7:30 до към 8 и това ми беше. След което цял ден на крак. Вчера си легнах някъде към 3 и си викам сега ще имам врема да се наспя. Днес сутринта станах както винаги в 6:30. След това дремнах от 7:30 до към 10 когато една приятелка ме събиди по телефона. И все пак добре, че ме събуди, че имах малко работа стуринта и не знам как си мислих, че има за кога да спя още, но ако го бях направил още малко нямаше да се вместя в графика си.

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    да видим до кога ще е сеир
    гледа ме една патка на среща, че съм на 1 метър от нея и ми прави ляв пред муцуната
    Споко. Последните 2 пъти когато щяха да ме уадрят все беше в дясната врата и то и двата пъти дори и не отчетоха моето присъствие. Първото беше когато един джип каран от някаква лелка излезе от една пряка все едно е единствена кола на пътя, а втория беше брутален. Рейс, от дългите със скорост около 60 някъде се бе насочил право към мен. И двата пъти имаше човек с мен на пасажерската седалка който и в двата случая щеше да седне в скута ми да си се погушкаме и да покараме заедно. И на двата случая другия нито пипна спирачки нито направи видим опит да избегне сблъсък. Късмет, че и двата пъти имаше на къде да бягам. А по-прясния случай е от днес когато един се целеше в моята врата. Явно като съм сам искат мен да целят, но като има човек до мен задължително искат да го накарат да седне при мен.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      След поредния случай, в който виждам някой с вратовръзка, овесена до ташаците (горд младоженец, разбирш ли, нищо общо с алфа ромео), искам да напомня на колегите: вратовръзката следва да стига точно до токата на колана. Ни повече, ни по-малко. Не подлежи на обсъждане.
      А я кажи ризата до кое копче се закопчава?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Зависи. Ако искаш да си селския идиот, я закопчаваш до горе, без да слагаш вратовръзка
        Srsly, въпрос на личен избор, стил, настроение и сезон е, дали 1 или 2 копчета ще оставиш разкопчани.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Зависи. Ако искаш да си селския идиот, я закопчаваш до горе, без да слагаш вратовръзка
          Srsly, въпрос на личен избор, стил, настроение и сезон е, дали 1 или 2 копчета ще оставиш разкопчани.
          Е па аз викам по-добре селския идиот със закопчана догоре риза, отколкото разгърден тракторист-комбайнер.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Е па аз викам по-добре селския идиот със закопчана догоре риза, отколкото разгърден тракторист-комбайнер.

Определено е по- добре лятото един такъв с разкопчана риза дойде в офиса и щях да получа инфаркт...после сънувах кошмари...ужас (
            sigpic

Comment

• Явно се е виждало нещо страшно отдолу.....
              Ако беше някой "Аполон", едва ли щеше да се уплашиш ...
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
              http://www.family-sozopol.com/

Comment

• Няма как да се съглася, че това е разгърден тракторист.

I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Няма как да се съглася, че това е разгърден тракторист.

Мисля, че и с разкопчана риза ще изглежда добре :P
                  sigpic

Comment

• Та да му се види вуната по гърдите. "Булгар, булгар...."
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

• КОлко точно ще е селско да си лепна една табелка Ti отзадЕ на комбито, при положение, че засега от Ти оборудването имам само праговете?
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        КОлко точно ще е селско да си лепна една табелка Ti отзадЕ на комбито, при положение, че засега от Ти оборудването имам само праговете?
                        Па нали си у Ингланд,там няма такъв израз селско
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                          Па нали си у Ингланд,там няма такъв израз селско
                          То проблема не е, че ще е селско за пред другите, а се боря вътрешно със себе си.Малко ми се струва, като да си сложа ///М на 316-ката...от друга страна според мен придава на колата нотка на агресивност....може би?
                          Както и да е, вече си поръчах табелката, за някакви дребни е и е нова, оригинална..и е от 159-ка , а сега видях, че на 156 е различна, ама й искат 26 евро на нея и не ми се дават

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Добре де ТИ не ли бензин... срам те е от дизела ли?
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Няма как да се съглася, че това е разгърден тракторист.

Не е разгърден.
                              Този тракторист е дизайнер.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Добре де ТИ не ли бензин... срам те е от дизела ли?
                                тц, 156Ti е 2.0jts или 2.4jtdm и е грейд, като дистинктив

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X